Herfstvakantie Aalden 2009

    aalden 2009 (12)

25 oktober 2009

Het is alweer voorbij.

aalden 2009 (4)Heerlijk uitgeslapen en ook nog een uurtje extra ivm de wintertijd. We hebben rustig ontbeten, een echte Drentse bol. aalden 2009 (8)Opa was al aan het opruimen en Marjon en John ook, we werden er gewoon een beetje nerveus van. Wat is dat toch op zo’n laatste dag, Iedereen wil zo snel mogelijk naar huis, terwijl we nog de hele dag hebben. Maar goed even na twee uur zijn we dan toch vertrokken en rond kwart over drie waren we thuis, snel de caravan leeg en dan………. is het echt weer voorbij. Erg jammer want wij vonden het een zeer geslaagd en gezellig weekend.

 

 

 

 

aalden 2009 (6)  aalden 2009 (7)  aalden 2009 (5)

24 oktober 2009

Vandaag eerst maar weer eens uitgeslapen. Ver2volgens lekker ontbijten met een gekookt eitje, dan douchen en een lekker kopje koffie. Uiteindelijk moet de luiheid toch plaats maken voor activiteit want er moeten nog boodschappen komen. Na het halen van de boodschappen zijn we nog even het bos ingelopen achter de camping en hebben we nog een uurtje gewandeld tussen de mooie herfstkleuren. ‘s avonds zijn we met zijn tienen naar het Huus van Hol An geweest, dat is een oude Pannenkoek boerderij waar we heerlijk hebben gegeten. ‘s avonds een borrel en dan lekker slapen in de boslucht.
aalden 2009 (13)  aalden 2009 (11)  aalden 2009 (1)

23 oktober 2009

aalden 2009 (15)Na een erg gezellige avond eerst maar een even uitslapen. Dan lekker verse broodjes eten aalden 2009 (3)en gaan bedenken wat we eens gaan doen vandaag. De kinderen lagen alweer op tijd in het zwembad en wij hebben lekker rustig aan koffie gedronken. Het weer was goed  en dus konden we lekker buiten zitten. We hebben besloten om met Marjon en John naar Orvelte te gaan , een nostalgisch dorpje vlakbij. Eenmaal aangekomen zijn we het dorp ingekomen waar we al snel werden aangesproken door een man die met een huifkar door het dorp rijdt en uitleg geeft over het dorp. Na wat onderhandelingen over de prijs zijn we uiteindelijk met de man door het dorp gaan rijden en dat was best leuk. Na afloop hebben we boerenijs gekocht en ter voet rondgelopen in Orvelte. Vervolgens hebben we boodschappen gedaan voor het avond eten. Eenmaal op de camping zijn we onder het genot van een drankje nog een uurtje buiten gaan zitten om te genieten van de herfstzon en de herfstkleuren. We zijn het met zijn allen wel eens: dit weekend is een succes. Na een dag hebben we al het gevoel een week weg te zijn.

 

22 oktober 2009

aalden 2009 (9)We worden wakker en het regent een beetje, gelukkig hebben we het niet koud gehad, aalden 2009 (10)het gaat eigenlijk best met de temperatuur. Buiten is het 8 graden maar binnen ruim 21. Eerst lekker ontbijten met harde bolletjes en dan wachten op Marjon en John met de kids. Rond 12 uur komen ze aan, inmiddels is het weer droog en kiekt er af een toe een flauw zonnetje door de wolken. De kinderen vermaken zich ondertussen in het zwembad. Rond een uur of 1 moeten we toch even boodschappen doen. Het is de bedoeling een Sonjaproof maaltijd te bereiden op onze nieuwe Skottelbraai. Om 4 uur hebben we met z’n allen een wandeling door het bos gemaakt van een uur, de natuur is mooi in de herfst. De maaltijd was lekker, een beetje pittig misschien maar wel lekker.

 

 

 

 

 

21 oktober 2009

 

Aankomst in Meppen op camping de Bronzen Emmer.

Direct na het werk naar huis en de laatste spulletjes in de auto en caravan stoppen. Dan op naar Meppen. Opa en oma zijn aan het begin van de middag al aangekomen en we weten dus inmiddels dat het een leuke camping is. Rond 7 uur komen we aan snel de caravan waterpas en dan de koken. We eten rijst met goulash.