Haus steht Kopf

 

Haus steht kopf

uitstapje haus steht kopf (2)  uitstapje haus steht kopf (1)  uitstapje haus steht kopf (8)  uitstapje haus steht kopf (6)
Haus steht Kopf is een nieuwe attractie vlakbij de camping.  Dit ligt ongeveer 15 km van de camping in de richting van Schwaz. In Terfens staat het Haus steht kopf. Dit is een compleet ingericht huis dat met z’n dak in de grond staat. Het is net alsof het huis van z’n fundamenten is gerukt en een eind verder op weer is neergegooid. Eenmaal binnen moeten we erg wennen aan het staan en lopen in het huis. Het huis staat namelijk zowel naar voren als naar de zijkant scheef waardoor je evenwichtsorgaan behoorlijk in de war raakt.

In dit huis staat echt alles op zijn kop tafels en stoelen, bedden en kasten echt alles staat op de kop. Als we in de keuken de koelkast open maken staan zelfs de pakken melk en alles wat er in de koelkast hoort op z’n kop. Eigenlijk staat alles natuurlijk recht maar omdat het huis op de kop staat lijkt het alsof alles hangt. Al met al grappig om te zien. Eenmaal terug op de camping kunnen we nog even van het mooie weer genieten.

Haus steht Kopf is een leuk uitje voor een regenachtige middag.