Wilsum 2009

Gister 4 juni 2009 zijn we redelijk spontaan vertrokken naar Wilsum vlakbij Coevorden.
Met onze nagelnieuwe Ford Mondeo (700 km op de teller) vonden we het wel eens tijd worden om te kijken hoe hij met de caravan overweg kan.
Zoals een echte Ford hebben we ontdekt, het is een heerlijke auto.
wilsum 1  wilsum 2
Eenmaal aangekomen op Camping Wilsummerberge hebben we snel ons plekje opgezocht en ons geïnstalleerd.
Opa en oma waren hier al een paar dagen en die hebben even meegeholpen.
De kids zijn ondertussen de camping gaan verkennen, nou dan ben je wel even bezig. Het is een mooie grote camping met enorm veel te doen voor de kinderen, zoals een visvijver, zwemvijver, annimatie, speelveldjes en diverse speeltuinen.
We hebben lekker vette bek gegeten.

Vandaag 5 juni hebben we lekker rustig aangedaan en zijn we aan het begin van de middag naar het plaatsje Nordhorn gereden. Na even gewinkeld te hebben zijn we in de loop van de middag weer terug gegaan naar de camping. De kids zijn weer gaan spelen en wij zijn rustig koffie gaan drinken.
Vervolgens heeft vader heerlijke spaghetti gemaakt. smulluh!!!!!

20.00 uur, ik heb net op de buienradar gekeken en……..das niet best er komt een partij water aan, maar goed , kunnen we gelijk de nieuwe luifel met alle wanden uitproberen.

6 juni. Vandaag hebben we niets gedaan, alleen een wandeling over de camping en dan ben je wel ff zoet.
Het was goed weer en we hebben ons prima vermaakt.
Tot slot hebben we bij de plaatselijke chinees te eten gehaald. Tjaptjoy met rijst, een of ander sategerecht met rijst en 2x bami goreng. voor dit inmense diner moesten we vervolgen 15,20 euro afrekenen. Het is een heel klein chinees restaurant met 6 tafeltjes en een open keukentje waar je kunt zien wat ze voor je staan te bakken, echt super.Vervolgens naar huis gereden(wat een heerlijke auto is die Mondeo) Helaas is ons weekendje weer voorbij.