Benodigdheden |
Bereiding |
350 gr gehakt 150 gr biefstuk 400 gr schouder karbonade |
Meng het gehakt met de gyros kruiden en maak er kleine gehaktballetjes van. Druk in ieder balletje een stukje feta van 1×1 cm |
half bakje champignons 1 ui 1 paprika |
Snijd het bot van de karbonade en snijd hem in stukjes van 4×4 cm en een cm dik. Kruid ede helft met italiaanse kruiden en de helft met gyros kruiden. |
Gyros kruiden Italiaanse kruiden Peper |
Snijd de biefstuk in stukjes van 4×4 cm en kruid ze met peper. |
Stukje feta | Snijd de ui, paprika en champignons klein |
8 aardappelen | Snijd de aardappelen ongeschild in blokjes van 1×1 cm |
Gemengde groenten (diepvries) | Bak de aardappelen op |
Bak de ui, paprika en champignons op en leg aan de kant | |
Bak eerst de gehaktballetjes, dan de karbonade en dan de biefstuk | |
Verwarm de groenten | |
Maak er een mooi bord van en…….. | |
Eet smakelijk |