Benodigdheden |
Bereiding |
500 gram kipfilet of kalkoen |
Marineer de kip met de soja saus en de knoflook |
1 Pot zoetzure saus | Snijd de groenten klein |
500 gram Mihoen (mini) |
Bak de kip in een beetje boter bruin (incl. marinade) en leg het aan de kant |
1 Paprika |
Roerbak de groenten |
1 Prei |
Kook ondertussen de Mihoen |
1 Teentje knoflook |
Voeg de saus en de ananas toen en warm alles lekker door |
150 gram ham in blokjes | Hussel de Mihoen er door en dan lekker eten |
150 gram diepvries doperwten |
|
Soja saus |
Salade |
Stukjes ananas |
Snijd de augurk(komkommer) en de tomaat in blokjes |
Voor de salade |
voeg de dressing toe |
1 Veld augurk of komkommer |
Verassing?? |
1 Tomaat | Onze Mihoen bleek vermicelli |
Yoghurt dressing |
Eet smakelijk |