Benodigdheden |
Bereiding |
500 gram varkensvlees | Snijd alle groenten klein |
1 Rode/oranje paprika | Verwarm de olie in de pan |
1 Courgette | Fruit de ui en de knoflook |
1 Grote ui | Leg de ui en knoflook aan de kant met een voedselverdeler |
3 Teentjes knoflook | Kruid het vlees met de Gyros kruiden |
Bakje champignons | Bak het vlees op hoog vuur aan |
Gyros kruiden | Leg het vlees aan de ander kant van de skottel |
Olie om te bakken | Bak de groenten zodat ze net knapperig blijven |
400 gram witte rijst | Voeg de tomaat toe en laat het vocht verdampen |
3 Franfurter worstjes/ knakworst | Snijd de worstjes in kleine stukjes |
2 Tomaten | Hussel alles door elkaar en warm de stukjes worst mee |
Handige vrouw (om rijst te koken) |
Serveer met witte rijst en saus (knoflook of Tzaziki) |
Erbij |
|
Knoflook saus of Tsaziki |
EET SMAKELIJK