Benodigdheden |
Bereiding |
8 Wraps | Snijd het vlees in blokjes |
500 gr varkensvlees | snijd de 4 tomaten in kleine stukjes |
1 speklap | snijd de twee uien in kleine stukjes |
Gyros kruiden | Snijd de 2 paprika’s in kleine stukjes |
Tzazikie | Snijd de sla |
Blikje mais 4 tomaten 2 uien 2 paprika’s |
Meng de helft van de tomaat, ui en paprika en doe dat in een schaal, voeg het vlees toe en doe er ruim Gyros kruiden bij. Voeg een stevige scheut olijfolie toe en hussel alles goed door elkaar en laat het een uurtje staan |
Krop ijsbergsla Feta |
Maak met de rest van de paprika, ui en tomaat de sla aan. voeg de feta toe en een half blikje mais |
Olijfolie | Bak het vleesmengsel op hoog vuur aan en voeg op het laatste de rest van de mais toe. |
Biertje voor de kok | Warm de wraps stuk voor stuk in de koekepan en vul ze met het vleesmengsel. |
Serveer met tzazikie en salade | |
Eet smakelijk | |